RBT•IV – The Last of Us Part 1 og fantasy-bonanza på TV


O hellige tid! For tredje gang på like mange konsollgenerasjoner har vi fått The Last of Us. Og, selv om det ser fantastisk bra ut, er det fortsatt verdt å spille? Hva trekker opp og hva trekker ned? Hvem er egentlig denne remaken for? Hør her, så får du våre antagelser om hvem som er i målgruppa for dette spille og ikke minst – om det er et bra spill.

For tiden er vi inne i en fantasybølge på TV. Med Game of Thrones på HBO bak oss, har vi ventet på noe som kan fylle tomrommet. Nå er både Lord of the Rings – Rings of Power på Amazon Prime Video her OG vi har fått prequel-serien til Game of Thrones, House of the Dragon på HBO Max å sjekke ut på kveldstid. Det er putta mye penger i disse seriene, men er de verdt tiden din? Dette er jo konklusjonenes podcast, så den som hører får svar.

Har du tilbakemelding på denne episoden? Send til hei@rebootpodcast.no.

Hør på SoundCloud

https://soundcloud.com/reboot-podcast-844647692/episode-04-the-last-of-us-part-1-og-fantasy-bonanza-pa-tv

Hør på Spotify


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.