Jusant, Baldur’s Gate 3 og WarioWare: Move It! – RBT•LIII


Først og fremst deler Thommie sine førsteinntrykk av Baldur’s Gate 3, og deretter tar vi en titt på de siste nyhetene fra den norske spillbransjen. Med en imponerende vekst i 2022, ser vi på tallene fra Spillrapporten 2023 som viser en økning i nettoomsetning og sysselsetting.

Videre tar vi deg med inn i en fersk dokumentarserie, CTRL Z, skapt av Spillmagasinet Level Up Norge i samarbeid med Medietilsynet og Superponni. Serien dykker ned i problemene knyttet til giftig adferd blant spillere, og hvordan man kan håndtere denne utfordringen.


👨‍🚀 Klikk her for å høre episoden i Apple Podcasts 🍻


Et annet interessant tema vi diskuterer er de nylig kunngjorte nominasjonene til The Game Awards. Hvem er favorittene, hvilke spill er overraskende utelatt, og hva kan vi forvente oss fra arrangementet den 8. desember?

Vi avslutter med spillomtaler, hvor Tim gir deg innsikt i WarioWare: Move It! – et spill som bringer tilbake gleden av bevegelseskontroller og tilbyr en unik, underholdende opplevelse på Nintendo Switch. Jusant tar deg med på en visuell reise med et vakkert og stilrent spill, og til slutt deler vi våre personlige anbefalinger til film- og TV-serier.

Episoden er også publisert på YouTube

Relevante snarveier til strømming og sosiale medier

Spotify: http://open.spotify.com/show/0ubnzsQhYezuwVyKMmFkyy
Apple Podcasts: http://podcasts.apple.com/us/podcast/reboot/id1641350419
RSS: http://rebootpodcast.no/feed/podcast/
Facebook: http://facebook.com/RebootPodcastFace
Twitter: http://twitter.com/reboottwit

Lydmiks av Podmaster.no.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.