RBT•XVII – Need for Speed Unbound, Vampire Survivors, The Game Awards og Elden Ring-oppdatering


Vi er tilbake med nest siste episode før alle ikke bare går i full julemodus, men også tar juleferie. Det er som vanlig mye på gang i spillindustrien, og vi anmelder nye spill, gamle spill og prater om andre spennende ting i denne episoden.

Thomas anmelder Need for Speed Unbound og Tim har blitt hekta på Vampire Survivors. I tillegg kom det plutselig en stor Elden Ring-oppdatering, samt at vi spente på hvilke trailere og annonseringer vi får på The Game Awards (som vi alle vet mye mer om når du leser dette fredag 9. desember.

Håper du liker episoden! Takk for at du strømmer oss. Hvis du vil komme i 1:1-kontakt med oss kan du sende en epost til hei@rebootpodcast.no.

Hør episoden på Spotify

Følg oss på Spotify

Hør også alle episoder på SoundCloud

https://soundcloud.com/reboot-podcast-844647692/episode-17-need-for-speed-unbound-vampire-survivors-the-game-awards-og-elden-ring-oppdatering?si=c1e764e5ea9c4d2ba77becbe84801847&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing
Alle episoder ligger på Soundcloud

Redaksjonen ønsker å opplyse om at vi har mottatt anmeldereksemplar av spillet Need for Speed Unbound som blir omtalt i denne episoden. Du kan lese mer om hvordan vi jobber under våre etiske retningslinjer.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.