RBT•XII – Nonno Lorenzo, Call of Duty: Modern Warfare 2 og Barbarian


I denne sendingen er vi høyt og lavt og snakker om alt fra norske spill til utenlandske spill, fra single-dev indiespill til trippel-A som om setter for mange milliarder kroner første helgen. I denne episoden snakker vi om Nonno Lorenzo, Call of Duty: Modern Warfare 2 og filmen Barbarian. Sistnevnte indikerer kraftig at skrekksesongen ikke er over – den er bare såvidt i gang! I tillegg tar vi et kort nyhetssveip og…

KONKURRANSETID i Reboot! Du kan vinne en kode Call of Duty: Modern Warfare 2 til PS5/PS4. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hvilket CoD-spill som er din favoritt. Legg igjen en kommentar her, send en epost eller gå på FaceTwit. Valget er ditt, bare sørg for at vi får beskjeden før vi spiller inn episode neste uke.

Takk for at du hører på Reboot. Hvis du liker det du hører, anbefal oss gjerne til en venn!

Har du meninger om denne episoden, eller vil svare på konkurransen? Send til hei@rebootpodcast.no. Du kan også delta i konkurransen på for eksempel vår Facebook-side eller til vår Twitter-profil.

Hør episoden på Spotify

Hør episoden på SoundCloud


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.