RBT•XI – South of the Circle, A Plague Tale: Requiem, The Watcher og Siste Nytt


Hei og takk for at du hører på! I denne sendinga snakker vi om litt dønn aktuelle spill, og tar oss tid til å prate om spill som kom for ikke så lenge siden.

Det er naturligvis her A Plague Tale: Requiem og South of the Circle kommer inn. Thomas har spilt første og Tim har spilt andre. Tim har også sett The Watcher på Netflix og i tillegg snakker vi om alt som er verdt å snakke om fra spillindustrien den siste tiden.

Tusen takk for at du hører på Reboot! Hvis du liker det du hører, tips oss gjerne til en venn!

Vil du komme i kontakt med oss? Send til hei@rebootpodcast.no.

Hør sendingen på Spotify

Hør sendingen på SoundCloud

https://soundcloud.com/reboot-podcast-844647692/episode-11-south-of-the-circle-a-plague-tale-requiem-the-watcher-og-siste-nytt?si=3880b2c8b5494be7a8cb86a29039c560&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Redaksjonen ønsker å opplyse om at vi har mottatt et anmeldereksemplar av spillet A Plague Tale: Requiem som blir omtalt i denne episoden. Du kan lese mer om hvordan vi jobber under våre etiske retningslinjer.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.